U bent hier

Bundels

21 juli: Feestdag Walfisk Mienskip Schiermonnikoog

Zaterdag 21 juli 2018 is er een feestdag met activiteiten voor het publiek in het kader van Schone zee, doe je mee op Schiermonnikoog.

Project WalfiskMienskip: Schone Zee - doe je mee?

Deze zomer kunnen groepen jongeren en scholieren meedoen aan Project Walfisk Mienskip van Ludy Feyen en Garda Meerdink van AtelierSchier! Door het project worden ze opgeleid tot ambassadeurs voor een schone zee!Maak jij het door een donatie mogelijk om de nieuwe ambassadeurs voor een schone zee op te leiden?

Zangweekend Schiermonnikoog

Garda Meerdink van AtelierSchier organiseert het zangweekend I am the Singer, I am the Song op 16, 17 en 18 februari 2018.

AtelierSchier is regionaal LF2018-infopunt

Op Schiermonnikoog is afgelopen maand een regionaal Leeuwarden-Fryslân 2018-infopunt geopend. AtelierSchier van Garda Meerdink is het LF2018-infopunt in de zomer op het strand in de atelierbus. In de winter is AtelierSchier te vinden op Langestreek 100.

Atelierbus op Schier weer open

Vanaf 14 juni 2016 is de bus van AtelierSchier weer open. Dinsdag t/m donderdag en zaterdagmiddag op het strand van Schiermonnikoog. De Atelierbus is een omgebouwde stadsbus ingericht als atelier waar eigenaar Garda Meerdink diverse culturele workshops geeft als zingen, schilderen, schrijven en natuur beleven. De markante bus staat bij Paal 3 aan het einde van de Badweg.

Kom schilderen op het strand van Schiermonnikoog

Bij AtelierSchier kun je in oktober van dit jaar heerlijk ontspannen schilderen op het Schiermonnikoger strand. De atelierbus is open op 6, 7 en 8 oktober 2015 en in de schoolvakantie op de dinsdag, woensdag en donderdag. Van 10.30 tot 16.00 uur.

Workshop landschap schilderen op Schiermonnikoog

Van 28 t/m 30 juli en van 4 t/m 6 augustus 2015 kunt u 3 dagen schilderen op de mooiste plekjes van Schiermonnikoog onder begeleiding van Gerda Onnes. Gerda is een allround kunstenaar en schildert met passie. Onder haar begeleiding schildert u op een ontspannen manier. AtelierSchier organiseert de workshop.

Beelden maken in het Schiermonnikoger landschap

Van dinsdag 14 juli 2015 tot en met donderdag 16 juli 2015 kunt u 3 dagen onder leiding van beeldend kunstenaar Ludy Feyen meedoen en ervaren hoe u in en met de natuur op Schiermonnikoog beelden kunt maken. U werkt op het strand, bos en duin en ontdekt wat het landschap u biedt om kunst mee te maken.

Schrijf uw levensverhaal met bestseller-auteur Rita Spijker

Schrijf uw (levens)verhaal op de mooiste plekjes van Schiermonnikoog. Bestseller-auteur Rita Spijker leert u daarbij de kneepjes en vaardigheden van het schrijfvak in haar schrijfworkshop op het Waddeneiland. AtelierSchier organiseert de workshop van 10 t/m 13 oktober 2014.Voor zowel beginners als gevorderden. Prijs: € 180,- p.p.