U bent hier

Bundels

‘Zo de wind waait’ nieuwe voorstelling Duo Drijfhout

Ger Lamerus en Nils Koster van Duo Drijfhout gaan een reeks nieuwe voorstellingen/concerten geven op Vlieland. Onder de titel ‘Zo de wind waait’ brengt het duo een voorstelling vol met liedjes over storm, jutten en schipbreuk afgewisseld met een dosis humor. De voorstelling trapt af in de voorjaarvakantie op 21 en 28 februari in het Vlielandse theater Podium Vlieland.

Concert onder de vuurtoren van Vlieland

Ook dit jaar geeft het Vlielandse duo Drijfhout weer een reeks concerten onder de vuurtoren van Vlieland. Zaterdag 9 juli 2016 vindt de eerste plaats.

Wilde Zeewierweken Vlieland

Maak kennis met deze bijzondere kaas tijdens de Proef & Probeer route van de Wilde Zeewierweken tijdens de Wilde Zeewier Weken van 3 t/m 19 juni 2016.

Drijfhout’s Kerstspecial en Vlielandse Oudejaarsconference

Ger Lamerus en Nils Koster van Duo Drijfhout schitteren deze decembermaand nog 2 keer in het theater Podium Vlieland. Op 22 december doen ze de Kerstspecial met de verzoeknummer top 20. En op 30 december hebben ze uiteraard weer de jaarlijkse Oudejaarsconference op Vlieland.

Nieuwe cd van Duo Drijfhout

Zaterdag 8 maart 2014: presentatie nieuwe cd 'Dwalen en Struinen' van Duo Drijfhout op Vlieland. U kunt de cd-presentatie van Duo Drijfhout live bijwonen. Om 20.00 uur die dag presenteren zij de nieuwe cd in Podium Vlieland, het theater van Vlieland.