U bent hier

Bundels

Wadlopen Paesens-Moddergat voortgezet: Oan ‘e dyk koopt Het Lokaal

Het oude kerklokaal aan de zeedijk gebruikt Oan ‘e dyk als thuisbasis voor haar wadlooptochten en -excursies en de stichting heeft dit pand 9 jaar lang gehuurd van de hervormde kerk. Met de koop kan Oan ‘e dyk haar wadloopactiviteiten vanuit Paesens-Moddergat voortzetten.

Waddendelicatessen en Goede Vissers TS31 op Biobeurs

Het Streekplein is onderdeel van de beurs. Hier presenteren diverse boeren, bedrijven en organisaties hun producten uit diverse Nederlandse streken. Ook Waddendelicatessen en de Goede Vissers van de TS31 Internos Jan & Barbara zijn van de partij. Zij dragen beide het Waddengoud streekkeurmerk.

Barbara Rodenburg geeft workshop crowdfunding op Biobeurs

Donderdag 21 januari om 13:00-14:00 uur geven Barbara Rodenburg van de Goede Vissers & Fileerlokaal ‘t Ailand en Maria van Boxtel van Land & Co een workshop over crowdfunding in Meerhal zaal D op de Biobeurs. Hierbij zal Barbara haar ervaringen delen van de crowdfundingscampagne voor het Fileerlokaal ’t Ailand die ze samen met Stichting Wadengroep in 2015 heeft uitgevoerd.

Fileerlokaal 'tAiland bijna gecrowdfund: teller op 97%

Met 97% op de teller en nog 4 dagen te gaan, loopt de crowdfunding voor Fileerlokaal 't Ailand van Jan en Barbara bijna ten einde. De laatste loodjes dus, help jij mee? Ga dan naar crowdaboutnow.nl/tailand, en help ze voor dinsdag naar die 100%!

Crowdfunding Fileerlokaal 't Ailand: nog 5 dagen te gaan

Nog 5 dagen te gaan en nog € 1.500,- te kort voor de crowdfundingcampagne van kustvissers Jan en Barbara van Proeflokaal ’t Ailand. Met deze campagne willen ze hun droom Fileerlokaal ’t Ailand realiseren. Bestel nu hun producten, workshops en/of wadvistochten in de voorverkoop op www.crowdaboutnow.nl/tailand

Aandacht voor Fileerlokaal bij Slow Food Chefs

Tijdens een bijeenkomst van de Slow Food Chefs Alliantie vestigde kustvisser Barbara Rodenburg van Proeflokaal ’t Ailand de aandacht voor de realisatie van Fileerlokaal ’t Ailand. www.crowdaboutnow.nl/tailand

Proeflokaal ’t Ailand krijgt een zusje: Fileerlokaal ‘t Ailand

Goede Vissers Jan Geertsema en Barbara Rodenburg uit Lauwersoog staan al jaren op de boerenmarkten in Utrecht en Amsterdam met hun verse vis uit de Waddenzee. Maar deze zaterdag op de Noordermarkt in Amsterdam hebben ze iets bijzonders in petto. Met een ludieke actie willen ze hulp vragen bij het realiseren van Fileerlokaal ’t Ailand in Lauwersoog. De start van een crowdfundingcampagne t/m 18 mei.