U bent hier

Bundels

Programma eerste helft 2018 Andledon

T/m juli 2018 heeft Cultuurerf Andledon een mooi programma staan met veel muziek, exposities en workshops. Uiteraard met Waddengoud-dichter Gritter.

Oktoberprogramma Andledon

Ook in het najaar blijft het bruisen in het hoge noorden van Groningen. Cultuurerf Andledon heeft weer een vol programma met The Burnin’ love band met een Elvis, Las Vegas Show. Ook is er een expositie van schilderijen waarvan tweederde van de opbrengst naar de ALS Stichting gaat.

Arts & Crafts X-Mas Fair 2016

Zondag 18 december 2016 organiseert Cultuurerf Andledon voor de vijfde keer de Arts & Crafts X-Mas Fair. De kerstmarkt van Den Andel kent een grote diversiteit aan standhouders met ambachtelijke producten. Naast de vele kraampjes, de kerstsfeer en de gezelligheid biedt de Arts & Crafts X-Mas Fair een prachtig muziekoptreden van de Americana band Sarah Smiles.

Theatervoorstelling Dichtersgroep De Leegte

Op vrijdag 29 april op Cultuurerf Andledon in Den Andel buigt Dichtersgroep De Leegte met woord en klank zich over de lente, een jaargetijde met twee gezichten: het toont zowel de laatste beet van de winter als de hoop van een naderende zomer. Een verrassende voorstelling vol poëzie, muziek én theater! Dichtersgroep De Leegte bestaat o.a. uit Waddengouddichter Gritter.

Arts & Crafts X-Mas Fair in Den Andel

Aanstaande 20 december organiseert Cultuurerf Andledon voor de vierde keer zijn Arts & Crafts X-Mas Fair. De kerstmarkt van Den Andel kent ook dit jaar weer een grote diversiteit aan standhouders. Naast de vele kraampjes, de kerstsfeer en de gezelligheid biedt de bonte markt het nodige vertier door optredens van zanger Harm Tabak en Dichtersgroep De Leegte met oa Waddengouddichter Gritter

Zondag 11 januari: open huis Cultuurerf Andledon

Op zondagmiddag 11 januari 2015 is Cultuurerf Andledon in Den Andel open voor het publiek. Vanaf 13.30 uur presenteert het Cultuurerf van Johanna Davids en Erik Gritter (Waddengoud dichter Gritter) haar voorjaarsprogramma en vindt er een expositie plaats van fotograaf Ronnie Afman. De toegang, koffie en thee zijn die middag gratis.