U bent hier

Bundels

Dichters van de Ronde Tafel

Op zaterdag 17 maart om 20.30 uur vindt het poëzie-muziek evenement Dichters van de Ronde Tafel plaats bij Cultuurerf Andledon in Den Andel.

Balkan meets Wadden!

Op zaterdag 17 februari 20.00 uur klinkt er in het Groningse Waddenkustgebied muziek uit de Balkan. Klezmer en Zigeunermuziek.

Art & Craft x-mas fair en Kerstborrel bij Cultuurerf Andledon

Op zondag 17 december van 14.00-18.00 uur is het weer de Art & Craft x-mas fair bij Cultuurerf Andledon. Op donderdag 21 december van 16.00-18.00 uur organiseert Andledon een Kerstborrel voor ondernemers en ZZP’ers op het Hogeland.

Oktoberprogramma Andledon

Ook in het najaar blijft het bruisen in het hoge noorden van Groningen. Cultuurerf Andledon heeft weer een vol programma met The Burnin’ love band met een Elvis, Las Vegas Show. Ook is er een expositie van schilderijen waarvan tweederde van de opbrengst naar de ALS Stichting gaat.

Cultuurerf Andledon en Het Koetshuis met Waddengoud bekroond

Afgelopen maand heeft Stichting Waddengroep 2 nieuwe licentiehouders voor haar keurmerk Waddengoud erbij gekregen: Cultuurerf Andledon in het Groningse Den Andel en vakantiehuis Het Koetshuis in het Friese Hiaure.

‘On the Road’ met Godschalk & Gritter

Muzikant Godschalk en Waddengouddichter Gritter kruipen in de huid van Anton en Victor, twee mannen die op zoek zijn naar een bestemming. Hun levens kruisen toevallig, waarna zij gezamenlijk hun weg vervolgen. Wat volgt is een klassieke 'roadmovie' - of is het een musical? Een middag 'on the road' met muziek, poëzie en spel door Godschalk en Gritter. Datum: Zondag 15 november 2015 in Den Andel.