U bent hier

Bundels

Fjoertoer Dark Sky arrangement

Vrijdag 6 april hebben Restaurant De Heeren van Der Schelling, Terschelling en Eilandmeisje een prachtig arrangement. Dineren en wandelen.

Eilandmeisje op Terschelling krijgt Waddengoud

Marloes Fopma, ook wel bekend als de verhalenjutter van Terschelling heeft met haar bedrijf Eilandmeisje het Waddengoud-keurmerk gekregen. Door het doorgeven van bijzondere eilandverhalen wil ze de liefde voor Terschelling delen omdat ze gelooft dat verhalen mensen verbinden met dit eiland.

Gratis Schemerwandeling Joon voor abonnees nieuwsbrief Eilandmeisje

Deze winter heeft verhalenjutter Eilandmeisje in Waddengouddorp Oosterend op Terschelling de ‘Schemerwandeling Joon’ gelanceerd. Exclusief voor abonnees van de nieuwsbrief van Eilandmeisje, biedt zij deze tocht t.w.v. € 17,50 gratis aan op donderdag 15 februari 2018.

Puur Terschelling ‘Leukste uitje van Friesland 2018’

Puur Terschelling in Waddengouddorp Oosterend mag zich net als vorig jaar het ‘Leukste uitje van Friesland’ noemen. Dat blijkt uit de ANWB-verkiezing van het ‘Leukste uitje van Friesland 2018’.

Eerste Nederlandse Werelderfgoed Waddenzeepakketreis een feit

Dit jaar heeft Waddengoud samen met de ondernemers van Waddengouddorp Oosterend op Terschelling en de Duitse touroperator Reisen mit Sinnen in Dortmund een 7-daagse duurzame Werelderfgoed Waddenzeepakketreis ontwikkeld.

Kennismakingsarrangementen Oosterend Terschelling

Waddengouddorp Oosterend op Terschelling heeft een 3-tal kennismakingsarrangementen ontwikkeld voor toeristen die overnachten in Oosterend. Een culinair arrangement, een natuurarrangement en een jutter- en kunstarrangement.

Kersttochten in de Terschellinger natuur

Puur Terschelling in Waddengouddorp Oosterend op Terschelling organiseert deze Kerstvakantie weer diverse midwinter verwarmde huifkartochten, appelflappentocht, tochten op Friese rijpaarden en andere activiteiten in de prachtige natuur van Terschelling.

Sterren en de Melkweg bekijken op De Boschplaat

Stichting Natuurlijk Oosterend organiseert een nachtelijke huifkartocht naar het Europees natuurreservaat De Boschplaat. Een zeer bijzondere tocht, want De Boschplaat is vorig jaar uitgeroepen tot eerste Dark Sky Park in Nederland. Om 21.00 uur start de tocht bij Puur Terschelling in Oosterend.

Puur Terschelling mag Waddenzee Werelderfgoedvlag hijsen

Met grote trots mag Puur Terschelling in Waddengouddorp Oosterend de Waddenzee Werelderfgoedvlag hijsen. Een bijzondere vlag of logo die meestal gebruikt mag worden door non-profit organisaties die aan strenge criteria voldoen. Ook Waddengoud is gerechtigd het logo van Werelderfgoed Waddenzee te gebruiken in hun communicatie-uitingen gelinkt aan natuur.

Residentie Dicht bij Zee op RTL 4 Trips & Travel

Afgelopen maand heeft Residentie Dicht bij zee in Waddengouddorp Oosterend op ‪Terschelling‬ het RTL 4 programma Trips & Travel op bezoek gehad. Ze maakten een uitzending over Terschelling en Raynor Arkenbout van het tv-programma bleef slapen bij deze Waddengoud gecertificeerde accommodatie.

Pagina's