U bent hier

Bundels

Puur Terschelling genomineerd voor ‘Leukste uitje van 2018’

Ook dit jaar is Puur Terschelling in Waddengouddorp Oosterend op Terschelling weer genomineerd voor het ‘Leukste uitje van 2018’ van de ANWB.

Puur Terschelling verkoopt paardensnack met Waddengoud keurmerk

Enkele jaren geleden heeft de paardensnack Algae-Bites van Eco Protecta het Waddengoud keurmerk gekregen. Dat veevoer gecertificeerd wordt, is op zich al bijzonder, maar dat dit hapje voor paarden gemaakt wordt van algen afkomstig uit het Waddengebied is misschien nog wel het meest bijzonder. Paardenrecreatiebedrijf Puur Terschelling in Waddengouddorp Oosterend op Terschelling verkoopt het.

Kersttochten in de Terschellinger natuur

Puur Terschelling in Waddengouddorp Oosterend op Terschelling organiseert deze Kerstvakantie weer diverse midwinter verwarmde huifkartochten, appelflappentocht, tochten op Friese rijpaarden en andere activiteiten in de prachtige natuur van Terschelling.

Kersttochten in de Terschellinger natuur

Puur Terschelling in Waddengouddorp Oosterend organiseert deze Kerstvakantie weer diverse huifkartochten, tochten op Friese rijpaarden en andere activiteiten in de prachtige natuur van Terschelling.

Herfstaanbieding: logeren bij de boer op Terschelling

Logeren bij de boer in Oosterend op het oostelijke puntje van Terschelling. Puur Terschelling heeft tot en met de kerst een speciale aanbieding in haar met Waddengoud bekroonde appartement Puur Slapen. Voor € 250,- slaapt u bij de boer voor een weekend of een midweek lang.