U bent hier

Bundels

12 & 13 mei: Waddenvogelfestival Texel één groot vogelfeest

Het Wadden Vogelfestival met de Texel Big Day op 12 en 13 mei beloofd weer een waar vogelfeest te worden voor vogelkijkers en -liefhebbers.

AndersWad: feest van de streek op 5 november bij ‘tAiland Lauwersoog

Op het AndersWad Festival komen onder andere muzikanten, producenten van streekproducten en straattheater samen om deze rijkdom te vieren. Het festival vindt plaats bij ‘tAiland in Lauwersoog en start zaterdag 5 november 2016 om 12 uur. Toegang is gratis.

Waddengoud op Festival OVER de VLOED

Een festival over maar liefst 90 km Groningse Waddenzeedijk. Van Lauwersoog naar Nieuwe Statenzijl. Langs het net nieuw aangelegde fietspad ‘Kiek over de Diek’ van 90 kilometer. Midden in Werelderfgoed Waddenzee UNESCO. Festival OVER de VLOED vindt plaats op 3, 4 en 5 juni 2016. Openingsact is een concert achter de dijk tussen de fuikenstekken van 'tAiland. Onder andere Waylon treedt op.

Neem deel aan de Streekmarkt van Noordelijk Film Festival

Op zondag 15 november 2015 organiseert ARK Fryslân van 14.00 tot 17.00 uur tijdens het Noordelijk Film Festival een streekmarkt in de centrale hal van het Fries Museum. De markt is gratis te bezoeken door alle bezoekers van het Film Festival, het museum en andere geïnteresseerden. Als streekproducent kunt u gratis deelnemen aan deze markt. Mail dan naar info@arkfryslan.nl.

Waddenoesters op Food Filmfestival Den Haag

Op zaterdag 31 oktober is de Visafslag Scheveningen de locatie van het Food Filmfestival On Tour voor een editie die geheel gewijd wordt aan ‘Vis’. Samen met YFM Den Haag en programmapartner Kadergroep Visketen duiken ze in de wereld van de visser en leer je de keten en de vissers kennen. Van haak tot bord. Ook de heerlijke oesters uit de Waddenzee van Jan & Barbara van 'tAiland

Poëziefestival in Den Andel

Zondag 7 september 2014 om 13.00 uur start Cultuurerf Andledon te Den Andel het nieuwe cultuurseizoen met het poëziefestival Dichters op het Erf. Het festival zal zijn 3e editie beleven en telt dit jaar 7 dichters die eigen werk voordragen op bijzondere locaties op het Cultuurerf. Ook Waddengouddichter Gritter is weer van de partij. Entree is gratis