U bent hier

Bundels

BinnensteBuiten maakt op landelijke tv gerecht passend bij Blanka wijn

In de aflevering van het tv-programma BinnensteBuiten van de KRO-NCRV afgelopen vrijdag, gaan kok Leon en sommelier Lendl op bezoek bij Ale Havenga van Landgoud. Op een zomerse dag op zijn biologische boerderij in het Groningse Kloosterburen ontvangt Ale hen in zijn bloeiende en knalgele mosterdveld. Landgoud heeft het Waddengoud keurmerk.

Landgoud straalt in tv-programma BinnensteBuiten op NPO 2

Vrijdag 27 oktober om 18:50 Waddengoud en biologische akkerbouwbedrijf Landgoud in tv-programma BinnensteBuiten op NPO 2.

Wadden speltkorrels genomineerd voor biologisch product van het jaar

De speltkorrels van ‘Waddengoudboer’ Ale Havenga van biologisch akkerbouwbedrijf Landgoud nabij Kloosterburen zijn genomineerd voor biologisch product van het jaar. De speltkorrels zijn gemaakt van het 100% natuurzuivere speltras Oberkulmer Rotkorn dat Ale Havenga aan de Waddenzee teelt. Met deze speltkorrels is bijvoorbeeld een overheerlijke speltrisotto te maken.

Promotie van oergranen van start

Een zeiltocht over het Groningse Reitdiep op donderdag 2 oktober heeft de start ingeluid van het project De Graanrepubliek: promotie en verkoop van oergranen als eenkoorn, emmertwarwe en oude spelt. Eén van de telers is Ale Havenga van het Waddengoud gecertificeerde akkerbouwbedrijf Landgoud in Kloosterburen.