U bent hier

Bundels

Appartementen oud bankgebouw Harlingen bekroond met Waddengoud

Afgelopen vrijdag zijn de nieuwe short stay appartementen in het voormalig bankgebouw van de Friesland Bank in Harlingen geopend. Kort na opening kregen eigenaren Johan van Stee en Reinoud van der Bos van Harns Invest het Waddengoud streekkeurmerk uitgereikt uit handen van Henk Pilat van Stichting Waddengroep.

Expositie wadfotografie in Duits bezoekerscentrum

De Texelse Waddengoudfotograaf Pieter de Vries heeft samen met zijn Duitse collega Martin Stock een vlucht boven het Nederlandse, Duitse en Deense Waddengebied gemaakt om de Wadden vanuit de lucht te fotograferen. “Grenzeloze schoonheid”, oordeelt de Duitse krant de Wilhelmshavener Zeitung over het resultaat. De expositie is tot 26 juni 2016 te bezichtigen.

Pieter de Vries presenteert Wadfotokunst tijdens SAIL Amsterdam

Tijdens en na SAIL 2015, t/m 30 augustus 2015, presenteert Rademakers Gallery, KNSM-laan 291 in Amsterdam het werk van gastkunstenaar en Waddengoudfotograaf Pieter de Vries.

Foto expositie op Texel: Het wad bij nacht (en ontij)

Waddengoudfotograaf Pieter de Vries houdt vanaf donderdag 18 december een foto expositie ‘Het wad bij nacht (en ontij)’ in galerie ‘Tusse de Banke’ in Den Burg op Texel. Thema is zijn fotografie van het Waddenlandschap bij nacht. Galerie Tusse de Banke Groeneplaats 10 1791CC Den Burg

Foto expositie op Texel: Het wad bij nacht (en ontij)

Waddengoudfotograaf Pieter de Vries houdt vanaf donderdag 18 december een foto expositie ‘Het wad bij nacht (en ontij)’ in galerie ‘Tusse de Banke’ in Den Burg. Thema is zijn fotografie van het Waddenlandschap bij nacht. Galerie Tusse de Banke Groeneplaats 10 1791CC Den Burg