U bent hier

Bundels

Zeiltochten op Lauwersmeer & Waddenzee van klipper de Najade

De Waddengoud gecertificeerde zeilklipper de Najade heeft voor mei en juni 2018 een aantal mooie tochten voor de boeg. Op het Lauwersmeer en de Waddenzee.

Zeiltocht over het Lauwersmeer en de Waddenzee in Paasweekend

Janet en Hans van klipper de Najade en Waddengoud catering Gekruid en Geroerd gaan van 30 maart t/m 2 april een zeiltocht maken.

Droogvaltochten 2018 van Klipper Willem Jacob

Ga je volgend jaar ook mee op droogvaltocht met Waddengoud-klipper Willem Jacob? In de zomer vanaf 13 juli t/m 25 augustus 2018 hebben de schippers van de Willem Jacob een aantal tochten gepland. Met opstap aan de vaste wal of op de Waddeneilanden.

Agenda 2018 Klipper De Najade bekend

Janet Frieling van Klipper De Najade heeft de agenda 2018 van al hun zeiltochten bekend gemaakt. Op 18 maart starten ze het nieuwe seizoen met een Oestertocht op het Wad. In samenwerking met Waddengoud-vissers Jan en Barbara van ’t Ailand Lauwersoog organiseren ze deze tocht.

Droogvallen op de Engelsmanplaat

Zaterdag 7 oktober 2017 om 14.30 uur vaart de Waddengoudgecertificeerde zeilklipper de Willem Jacob er naar toe met een diner aan boord. Na het diner is het schip drooggevallen op de plaat en kun je een wandeling maken over de bodem van de Waddenzee

Zeil mee naar de Duitse Waddeneilanden

De Waddengoud gecertificeerde klipper Najade maakt van 4 augustus t/m 13 augustus een prachtige meerdaagse zeiltocht over 't Duitse wad.

Van Zoutkamp naar Norddeich met Klipper Najade

Zondagavond 21 mei vaart Waddengoud Klipper Najade van Zoutkamp naar de Duitse havenplaats Norddeich aan de Waddenkust. Er is nog plek.

Kruidentocht ‘Flierefluiten’ met Klipper Najade

Zondag 21 mei van 10.00-17.00 uur heeft Waddengoud Klipper Najade een kruidentocht en kruidenworkshop voor de boeg.

Onthaasten op het Wad met Klipper Najade

Vanaf aanstaande vrijdag 12 mei t/m zondag 14 mei 2017 biedt Klipper Najade een heerlijk zeiltocht op het oostelijk deel van de Waddenzee.

Waddengoud zeiltocht naar de Waddeneilanden

Van 16 tot 21 oktober 2016 heeft de traditionele klipper De Najade een Waddengoud zeiltocht georganiseerd. Deze tocht begint en eindigt in Harlingen met onderweg excursies op de Waddeneilanden.