U bent hier

Bundels

Yoga tocht van Stad naar Wad

Op zondag 22 september 2018 organiseert Waddengoud reisbureau Tour de Wadden een bijzondere yoga tocht van Groningen naar 't Wad.

Yoga tocht van Stad naar Wad

Op zondag 16 september 2018 organiseert Waddengoud reisbureau Tour de Wadden een bijzondere yoga tocht van Groningen naar 't Wad.

Yoga tocht van Stad naar Wad

Op zaterdag 8 september 2018 organiseert Waddengoud reisbureau Tour de Wadden een bijzondere yoga tocht van Groningen naar 't Wad.

Yoga tocht van Stad naar Wad

Op zaterdag 21 juli 2018 organiseert Waddengoud reisbureau Tour de Wadden een bijzondere yoga tocht van Groningen naar 't Wad.

21 juli: Feestdag Walfisk Mienskip Schiermonnikoog

Zaterdag 21 juli 2018 is er een feestdag met activiteiten voor het publiek in het kader van Schone zee, doe je mee op Schiermonnikoog.

Vogels kijken tussen Texel en Vlieland met Vogelinformatiecentrum Texel

Het Waddengoud gecertificeerde Vogelinformatiecentrum Texel organiseert vanaf juli t/m november 2018 vogelexcursies per boot over het Wad. De tocht duurt 2,5 uur en de schippers van De Borus gaan langs de mooiste plekken tussen Texel en Vlieland.

Duitse persreis Werelderfgoed Waddenzeepakketreizen werpt vruchten af

Duitse journalisten schrijven een blog over de Werelderfgoed Waddenzeepakketreis op Reiseratgeber24. Ook hebben ze een prachtig filmpje gemaakt. De pakketreis hebben we samen met ondernemers van Waddengouddorp Oosterend-Terschelling en de Duitse touroperator Reisen mit Sinnen ontwikkeld.

Dag van het Wad: diverse Waddengoud activiteiten in hele waddengebied

Zaterdag 30 juni 2018 en zondag 1 juli 2018 vindt het de jaarlijkse Dag van het Wad weer plaats. In de waddengebieden van Noord-Holland, Friesland en Groningen zijn diverse Waddengoud gecertificeerde bedrijven die activiteiten tijdens dit evenement organiseren voor het publiek. Een overzicht.

Plastic Safari door de haven van Lauwersoog

30 juni 2018 is de Dag van het Wad. Ze vieren de verjaardag van de Waddenzee met om 12 uur de Plastic Safari door de haven van Lauwersoog.

Zingen aan zee op Schiermonnikoog 2e editie

Op 14 juli 2018 organiseren AtelerSchier en de Muzykpleats uit het Friese Buitenpost voor de tweede maal de workshop ‘Zingen aan zee’.

Pagina's