U bent hier

Bundels

Waddenvis thuisbezorgd

Het Waddenvisseizoen begint straks weer. Verras familie of vrienden met een mooie seizoensmenu op tafel met vis, schaal- en schelpdieren uit de Waddenzee met Waddengoud keurmerk. En deze zeevruchten uit de eigen achtertuin in huis halen kan héél gemakkelijk via de webwinkel eetvis.nl van Veltman Visservice in Harlingen. Vóór 12 uur besteld is morgen dagverse vis in huis.

Eetvis.nl bezorgt Waddenvis voor de Kerst

Waddenvis op uw kerstmenu? Bestel deze vis op eetvis.nl! Vóór 12 uur besteld is morgen in huis. Aangezien Waddengoud vissers vissen wat de natuur en daarmee het seizoen te bieden heeft, is de Waddenvis veelal seizoensgebonden vis. Bekijk het huidige aanbod Waddengoud vis op eetvis.nl

Paastip!: Ambachtelijke waddenvis te bestellen via eetvis.nl

Veltman Vis uit Harlingen is in 2011 www.eetvis.nl gestart waar iedereen in Nederland verse vis en ook Waddenvis met het Waddengoud keurmerk kan bestellen en thuis laten bezorgen. Vóór 12 uur besteld is morgen in huis.

Veltman Vis op HorecaEvenTT in Assen

Veltman Vis Service uit Harlingen staat samen met Goede Vis op de kaart op HorecaEvenTT in Assen van 9-11 februari 2015. Veltman Vis Service levert dagverse vis aan de horeca, bedrijven en instellingen in heel Nederland. Het Harlinger bedrijf is Waddengoud gecertificeerd en levert afhankelijk van het seizoen verse kokkels, oesters, scheermessen, harder en zeebaars met Waddengoud keurmerk.

11 en 12 oktober: Vistival #CalltoAction in Groningen

We vangen in Nederland meer dan genoeg vis. Zo is er in één week in juli meer dan 130.000 kg schol doorgedraaid. Maar onze eigen vis eten we nauwelijks! Hoe komt het dat we zo verleerd zijn om onze eigen vis te eten? En wat weten we in Nederland eigenlijk nog van de visserij? Het Vistival in Groningen, georganiseerd door Youth Food Movement Groningen op zaterdag en zondag 11 en 12 oktober, geef