U bent hier

Bundels

Duindoorn Waddendelicatessen gewild bij supermarkten

De biologische markt groeit enorm is de voorspelling. In 2025 zou de verkoop van biologische producten de 2 miljard passeren. In 2015 zat deze nog op 1,3 miljard. Ook biologische Waddengoudproducten, zoals de Waddendelicatessen, varen hier wel bij. Dit blijkt uit een artikel in het Friesch Dagblad. Duindoorn is favoriet.

Kennismakingspakket Waddendelicatessen

Waddendelicatessen heeft een nieuwe website. En nog leuker: ze hebben een webwinkel erbij gekregen. Hun hele assortiment staat online. Speciaal hiervoor bieden ze een kennismakingspakket aan van € 25,- met allerlei artikelen. Bekijk de website op www.waddendelcatessen.eu

Win een Waddendelicatessen kerstpakket

Voor de feestdagen verloot Waddendelicatessen deze maand een Waddendelicatessen kerstpakket t.w.v. € 25,-! Om mee te doen is simpel: like, deel en reageer op de kerstactie op Facebook. Vertel hen in uw reactie waarom u het pakket graag wil winnen.

Uitstekende duindoornoogst in Friese Waddenkustregio

Alle zes bedrijven van de Coöperatie Wrâldfrucht - allen gelegen in de Friese Waddenkustregio - hebben een prima oogst dit jaar met volle rijpe duindoornbessen, die met name zijn bestemd voor verwerking in diverse Waddengoud gecertificeerde producten als sappen, siropen, jams, sauzen en wijnen van Waddendelicatessen.

Waddendelicatessen Cook Off

Bent u een echte (thuis)chef en denkt u het allerbeste, lekkerste en creatiefste recept in huis te hebben met 1 of meerdere Waddendelicatessenproducten? Of bent u HET recept met een Waddendelicatessenproduct erin verwerkt tegengekomen? Doe dan mee aan de winactie van Waddendelicatessen voor deze maand en win een pakket vol Waddendelicatessen t.w.v. € 25,-.

Fotoactie Waddendelicatessen: win een streekproductenpakket!

Waddendelicatessen organiseert een fotowedstrijd. T/m 31 augustus kunt u uw unieke foto toesturen en kans maken op een pakket vol Waddendelicatessen t.w.v. € 25,-