U bent hier

Bundels

Fotografieworkshops bij zonsondergang vanaf de Waddenzeedijk

Op donderdag 13 september organiseren het Waddengoud gecertificeerde reisbureau Tour de Wadden en FotoDeVoogd weer een fotografieworkshop.

Fotografieworkshop bij zonsondergang vanaf de Waddenzeedijk

Op zaterdag 1 september organiseren het Waddengoud gecertificeerde reisbureau Tour de Wadden en FotoDeVoogd weer een fotografieworkshop.

Fotografieworkshops bij zonsondergang vanaf de Waddenzeedijk

Op vrijdag 15 juni a.s. organiseren het Waddengoud gecertificeerde reisbureau Tour de Wadden en FotoDeVoogd weer een fotografieworkshop.

Zomerexposities waddenfotografie van Hans Sas

Hans Sas uit het Groninger Warfhuizen is sinds 2011 gecertificeerd Waddengoud-fotograaf. Deze zomer tot en met september heeft Has een 2-tal exposities. Eén in het UMCG in Groningen en de andere in zin eigen galerie in Warfhuizen.

Nieuwe website voor Waddengoudfotograaf Hans Sas

Waddengoud fotograaf Hans Sas uit het Groningse Warfhuizen heeft een nieuwe website. De fotopresentatie komt beter naar voren, zodat de beleving erbij beter uit de verf komt. Ook worden met regelmaat andere foto’s gepresenteerd op Hans zijn website.

Fotoausstellung in Wattenmeer-Besucherzentrum

Die Ausstellung ist vom 3.05.2016 bis zum 26.06.2016 in der Dachgalerie des Wattenmeer Besucherzentrums zu sehen.

Foto expositie op Texel: Het wad bij nacht (en ontij)

Waddengoudfotograaf Pieter de Vries houdt vanaf donderdag 18 december een foto expositie ‘Het wad bij nacht (en ontij)’ in galerie ‘Tusse de Banke’ in Den Burg op Texel. Thema is zijn fotografie van het Waddenlandschap bij nacht. Galerie Tusse de Banke Groeneplaats 10 1791CC Den Burg

Foto expositie op Texel: Het wad bij nacht (en ontij)

Waddengoudfotograaf Pieter de Vries houdt vanaf donderdag 18 december een foto expositie ‘Het wad bij nacht (en ontij)’ in galerie ‘Tusse de Banke’ in Den Burg. Thema is zijn fotografie van het Waddenlandschap bij nacht. Galerie Tusse de Banke Groeneplaats 10 1791CC Den Burg