U bent hier

Bundels

Drijfhout’s oudejaarsconference op Vlieland

Op zaterdag 30 december om 20.30 uurnemen Vlielanders Ger Lamerus en Nils Koster van het Waddengoud Duo Drijfhout op eigen wijze het jaar door in Podium Vlieland.

Kaartverkoop Vlielandse Oudejaarsconference Drijfhout begonnen

Het is inmiddels een traditie op Vlieland, op de een na laatste dag van het jaar de Oudejaarsconference waarbij Duo Drijfhout het nieuws van afgelopen jaar doorneemt aan de hand van hun eigen liedjes. Hoewel sommige liedjes al stokoud zijn, weten de heren Nils Koster en Ger Lamerus van Drijfhout elke keer weer een actuele en creatieve draai aan deze nummers te geven.

Drijfhout’s Kerstspecial en Vlielandse Oudejaarsconference

Ger Lamerus en Nils Koster van Duo Drijfhout schitteren deze decembermaand nog 2 keer in het theater Podium Vlieland. Op 22 december doen ze de Kerstspecial met de verzoeknummer top 20. En op 30 december hebben ze uiteraard weer de jaarlijkse Oudejaarsconference op Vlieland.

Kaarten oudejaarsconference Vlieland gaan snel

Inmiddels traditie op Vlieland: de oudejaarsconference van Duo Drijfhhout in theater Podium Vlieland. Steeds meer en meer mensen op en buiten het Waddeneiland weten de weg rond oud en nieuw er naar toe te vinden. Kaarten gaan elk jaar sneller en nu al is een groot deel uitverkocht. Dus wilt u er bij zijn, bestel dan vandaag nog kaarten.