U bent hier

Bundels

10 april: Zo Texelsdag

Alle gasten die in het weekend van zaterdag 9 en zondag 10 april verblijven bij Zo Texels worden uitgenodigd voor de eerste editie van de Zo Texels Dag op 10 april.

Ontdek het andere Texel

Op Texel zijn tientallen fiets- en wandelpaden. De meeste zijn keurig bewegwijzerd en vindt u terug in folders bij de VVV of Staatsbosbeheer. Zo Texels neemt u mee naar het andere Texel: het Texel van de Texelaars. De leden van Zo Texels hebben zelf fiets- en wandelroutes ontwikkeld in de buurt van hun accommodatie. Deze routes zijn uniek en geven u een andere kijk op de omgeving.

Zo Texels Mystery Stay arrangement

Zo Texels Mystery Stay arrangement. U boekt een Zo Texels vakantiewoning, maar u weet niet bij welke accommodatie u terecht komt. Het enige wat u weet is de prijs, de datum en de zekerheid van een bijzondere accommodatie op het prachtige eiland Texel. Een Mystery Stay is er voor een weekend, een midweek of een hele week. Het arrangement loopt t/m 28 maart 2015.

Review Zo Texels: ‘een warme deken belevenis’

De familie Vermeer op bezoek in het vakantiehuisje ‘De Eierdop’ van Zo Texels-gastvrouw Mieke van den Bent noemt het 'een warme deken belevenis'. De familie won de trip met een prijsvraag uitgegeven door Zo Texels.