U bent hier

Bundels

Zeilende veerdienst Eilandhopper breidt traject uit

Eilandhopper, de zeilende veerdienst over Wad en IJsselmeer, zal deze zomer ook De Cocksdorp op het noordelijke puntje van Texel aan gaan doen. Eilandhopper bestaat uit 2 zeilschepen - waaronder de Waddengoud klipper Willem Jacob - die wekelijks hun eigen ronde langs verschillende havens varen.

Zeilende dienstregeling naar de Waddeneilanden voor 2017 bekend

Sinds kort staat de dienstregeling voor 2017 van de Eilandhopper weer online. Twee historische zeilklippers van meer dan 100 jaar oud varen in de zomer tussen de Waddeneilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Eén van die zeilklippers is de Waddengoud gecertificeerde Willem Jacob.

Zeil met de Willem Jacob naar Ameland, Terschelling en Texel

In de meivakantie op zondag 3 mei 2015 start de Eilandhopper weer. Die dag vertrekt de historische zeilklipper de Willem Jacob uit Lauwersoog naar Ameland. In de daarop volgende dagen doet het schip Ameland, Terschelling en Texel aan en eindigt vrijdag 8 mei 2015 in Harlingen. Wilt u mee? Boek nu op de site van Eilandhopper

Dienstregeling 2015 Eilandhopper bekend

Vanaf 3 mei t/m 17 augustus 2015 vaart de Eilandhopper weer langs alle Waddeneilanden. De Waddengoud gecertificeerde zeilklipper Willem Jacob is één van de 2 historische klippers die u op elk gewenst eiland kan brengen. Een enkele tocht tot een hele weektocht met overnachtingen aan boord is mogelijk met opstapplaatsen als Lauwersoog, Amsterdam en uiteraard de Waddeneilanden zelf.