U bent hier

Bundels

Midzomernacht op klipper Willem Jacob

Donderdag 21 juni is de langste dag, ofwel de kortste nacht. Met Waddengoud klipper Willem Jacob kun je dit fenomeen op het wad ervaren.

Zeilreizen 2018 van De Gouden Vloot

Klipper Isis vormt samen met Klipper De Overwinning de Gouden Vloot. Voor 2018 heeft de Gouden Vloot weer een aantal zeilreizen op de Waddenzee op het programma staan.

Zeilweekend Pinksteren naar Terschelling en Vlieland

Tijdens Pinksteren zeilt Klipper Isis naar de schitterende eilanden Terschelling en Vlieland. De tocht is van 2 juni t/m 5 juni 2017.

Zeil met de Willem Jacob naar Ameland, Terschelling en Texel

In de meivakantie op zondag 3 mei 2015 start de Eilandhopper weer. Die dag vertrekt de historische zeilklipper de Willem Jacob uit Lauwersoog naar Ameland. In de daarop volgende dagen doet het schip Ameland, Terschelling en Texel aan en eindigt vrijdag 8 mei 2015 in Harlingen. Wilt u mee? Boek nu op de site van Eilandhopper

Gouden Vloot op de HISWA in Amsterdam

Van 11 tot en met 15 maart vindt de HISWA plaats in de RAI in Amsterdam. De Gouden Vloot (Klipper Isis) is te vinden met een stand op de afdeling voor klassieke schepen. Het zeilseizoen staat weer voor de deur. Een goed moment om hen op de HISWA eens te bezoeken. Voor meer info en nieuws over de Gouden Vloot: www.klipperisis.nl

Dienstregeling 2015 Eilandhopper bekend

Vanaf 3 mei t/m 17 augustus 2015 vaart de Eilandhopper weer langs alle Waddeneilanden. De Waddengoud gecertificeerde zeilklipper Willem Jacob is één van de 2 historische klippers die u op elk gewenst eiland kan brengen. Een enkele tocht tot een hele weektocht met overnachtingen aan boord is mogelijk met opstapplaatsen als Lauwersoog, Amsterdam en uiteraard de Waddeneilanden zelf.