U bent hier

Bundels

Presentatie nieuwe CD ‘Wantij’ van Duo Drijfhout

Op zaterdag 24 maart 2018 presenteert het Vlielandse folkduo Drijfhout zijn nieuwe cd ‘Wantij’ in galerie de Reddingbootschuur op Vlieland.

Zangweekend Schiermonnikoog

Garda Meerdink van AtelierSchier organiseert het zangweekend I am the Singer, I am the Song op 16, 17 en 18 februari 2018.

Concert onder de vuurtoren van Vlieland

Ook dit jaar geeft het Vlielandse duo Drijfhout weer een reeks concerten onder de vuurtoren van Vlieland. Zaterdag 9 juli 2016 vindt de eerste plaats.

‘On the Road’ met Godschalk & Gritter

Muzikant Godschalk en Waddengouddichter Gritter kruipen in de huid van Anton en Victor, twee mannen die op zoek zijn naar een bestemming. Hun levens kruisen toevallig, waarna zij gezamenlijk hun weg vervolgen. Wat volgt is een klassieke 'roadmovie' - of is het een musical? Een middag 'on the road' met muziek, poëzie en spel door Godschalk en Gritter. Datum: Zondag 15 november 2015 in Den Andel.

Nieuwe cd van Duo Drijfhout

Zaterdag 8 maart 2014: presentatie nieuwe cd 'Dwalen en Struinen' van Duo Drijfhout op Vlieland. U kunt de cd-presentatie van Duo Drijfhout live bijwonen. Om 20.00 uur die dag presenteren zij de nieuwe cd in Podium Vlieland, het theater van Vlieland.