U bent hier

Bundels

Feestelijke opening Fileerlokaal ’t Ailand op 29 juni

Het was een droom van kustvissers Jan Geertsema en Barbara Rodenburg en een ambitieus crowdfundingplan moest deze droom doen uit komen. En dat is gelukt. Maandag 29 juni om 14.30 uuropent het vissersechtpaar hun eigen Fileerlokaal ’t Ailand in de haven van Lauwersoog.

Fileerlokaal 'tAiland bijna gecrowdfund: teller op 97%

Met 97% op de teller en nog 4 dagen te gaan, loopt de crowdfunding voor Fileerlokaal 't Ailand van Jan en Barbara bijna ten einde. De laatste loodjes dus, help jij mee? Ga dan naar crowdaboutnow.nl/tailand, en help ze voor dinsdag naar die 100%!

Crowdfunding Fileerlokaal 't Ailand: nog 5 dagen te gaan

Nog 5 dagen te gaan en nog € 1.500,- te kort voor de crowdfundingcampagne van kustvissers Jan en Barbara van Proeflokaal ’t Ailand. Met deze campagne willen ze hun droom Fileerlokaal ’t Ailand realiseren. Bestel nu hun producten, workshops en/of wadvistochten in de voorverkoop op www.crowdaboutnow.nl/tailand

De Nieuwe Band steunt Fileerlokaal ’t Ailand

De vissers gaan in Fileerlokaal 't Ailand ook eigengemaakte en verantwoorde visproducten maken, zoals ‘doordraaisoep’. Een welkome aanvulling in het aanbod van visproducten in het natuurvoedingskanaal vindt biologische groothandel De Nieuwe Band. Daarom steunen ze het fileerlokaal met een gulle gift. “Iedereen kan ons helpen door op www.crowdaboutnow.nl/tailand onze producten alvast te bestellen”

Aandacht voor Fileerlokaal bij Slow Food Chefs

Tijdens een bijeenkomst van de Slow Food Chefs Alliantie vestigde kustvisser Barbara Rodenburg van Proeflokaal ’t Ailand de aandacht voor de realisatie van Fileerlokaal ’t Ailand. www.crowdaboutnow.nl/tailand

Hulpoproep Carlo Petrini voor Fileerlokaal 't Ailand

Carlo Petrini (grondlegger van de internationale Slow Food beweging) roept een ieder op om Jan en Barbara Geertsema te helpen bij het realiseren van Fileerlokaal 'tAiland. Het fileerlokaal is een cultureel en educatief project, gericht op het behoud en de verspreiding van traditionele kennis en vaardigheden over visverwerking en de regionale visserij. www.crowdaboutnow.nl/tailand

Terug- en vooruitblik Project Vakmanschap in de Kustvisserij

Afgelopen jaar zijn Waddengoud en Goede Vissers Jan Geertsema en Barbara Rodenburg van de TS31 Internos het project ‘Vakmanschap in de Kustvisserij’ gestart. Een terug- en vooruitblik. Daarnaast hebben Jan en Barbara onlangs de crowdfundingscampagne ‘Proeflokaal ’t Ailand krijgt een zusje: Fileerlokaal ’t Ailand’ gestart. Kijk op www.crowdaboutnow.nl/tailand voor meer info.

Slow Food oprichter Carlo Petrini: Steun Fileerlokaal 't Ailand!

Carlo Petrini, oprichter van de internationale Slow Food beweging, spreekt in een videoboodschap steun uit voor realisatie van het Fileerlokaal ’t Ailand in Lauwersoog. Hij roept iedereen op om het fileerlokaal te steunen. Mensen kunnen helpen door in de voorverkoop de visproducten, vispakketten, workshops en exclusieve Wadvistochten van Jan en Barbara op www.crowdaboutnow.nl/tailand te kopen.