U bent hier

Bundels

Residentie Dicht bij Zee op RTL 4 Trips & Travel

Afgelopen maand heeft Residentie Dicht bij zee in Waddengouddorp Oosterend op ‪Terschelling‬ het RTL 4 programma Trips & Travel op bezoek gehad. Ze maakten een uitzending over Terschelling en Raynor Arkenbout van het tv-programma bleef slapen bij deze Waddengoud gecertificeerde accommodatie.

Stem op idee Beleef 't met je zintuigen

De ondernemers van Waddengouddorp Oosterend Terschelling vinden dat het Werelderfgoed van onschatbare waarde is. Via de zintuigen willen zij de gasten het Waddengebied laten beleven en ervaren hoe hier mee om te gaan. Stem voor 5 juni op het idee van ‘Beleef ’t met je zintuigen’ voor Beste Idee voor de Waddenzee.

Puur Terschelling bekroond met Keurmerk Paard en Welzijn

Paardenbedrijf Puur Terschelling in het Waddengouddorp Oosterend heeft eerdere deze maand het Keurmerk Paard en Welzijn (KWS) uitgereikt gekregen. Het keurmerk is in 2014 opgericht en is er op gericht om het dierenwelzijn in de Nederlandse paardenhouderij te verbeteren. Het KWS heeft strenge criteria ontwikkeld op gebied van voeding, huisvestiging, gedrag en gezondheid.

Kofferbakmarkt in Oosterend Terschelling

Het Waddengouddorp Oosterend op Terschelling nodigt eilanders en eilandgasten uit voor de traditionele Oosterender kofferbakmarkt op 15 mei 2016. Deze wordt georganiseerd door Natuurlijk Oosterend en start om 11.00 uur bij Camping De Duinkant.

Waddengouddorp Oosterend wint stimuleringsprijs van 2018 euro

Vijftien projecten uit het Iepen Mienskipsfûns ontvingen eerder deze maand een bonus van 2.018,- euro, tijdens de eerste Iepen Mienskipsjûn in De Lawei in Drachten. Gedeputeerde Sietske Poepjes van de Provincie Fryslân verraste de initiatiefnemers met een flinke cheque. Natuurlijk Oosterend met het Waddengouddorp Oosterend was één van de gelukkigen.

Gerben Bakker van De Zeekraal in documentaire weidevogels op NPO2

Op 8 maart om 19.20 uur wordt een documentaire van Vroege Vogels over weidevogelboeren uitgezonden op NPO2. Hierin wordt het verhaal van boeren verteld die zich bovengemiddeld inzetten voor weidevogels. Gerben Bakker van Schapenkaasboerderij De Zeekraal in Waddengouddorp Oosterend op Terschelling, Neeke van Zwol en Egbert Zorgdrager laten in deze documentaire zien hoe zij dit op Terschelling doen.

Tiende Green Key Goud voor Residentie Dicht bij Zee

Deze maand is Residentie Dicht bij Zee bekroont met Green Key Goud. Al voor de tiende maal op rij ontvangt de B&B en hotel in Waddengouddorp Oosterend op Terschelling deze hoogste internationale onderscheiding op gebied van duurzaamheid in de recreatiebranche. Een prachtige erkenning voor het bedrijf zelf. Ook het Waddengouddorp komt hiermee weer even in de picture te staan.

Workshop Vilten & Zeefdruk en overnachting bij Groede en Finisterè

Op 27 en 28 februari 2016 vindt de Workshop Vilten & Zeefdrukken plaats op Terschelling. Deelnemers aan de workshop krijgen bij een overnachting in Appartementenboerderijen Groede en Finistère in Waddengouddorp Oosterend 20% korting.

Lichtjestocht in Waddengouddorp Oosterend

Donderdag 24 december, tijdens Kerstavond, is het Waddengouddorp Oosterend op Terschelling sfeervol verlicht met kaarsjes, vuren en kerstbomen. Volg het lichtjesspoor en laat u verrassen met wat u onderweg tegenkomt tijdens de jaarlijkse lichtjestocht. De tocht begint om 17.00 uur bij Camping Duinkant aan de hoofdweg van Oosterend. Deelname is gratis.