U bent hier

Bundels

Jan en Barbara Geertsema verkozen tot Helden van de Smaak

Afgelopen vrijdag zijn de winnaars bekend gemaakt van de landelijke Held van de Smaak verkiezing. De juryprijs ging naar Jan en Barbara Geertsema, vissers op de TS31 Internos en eigenaren van het Proef- en fileerlokaal ‘tAiland in de haven van Lauwersoog.

Jan en Barbara Held vd Smaak van NL? Stem nu!

Deze maand uitgeroepen tot Groningse Held van de Smaak: vissersechtpaar Jan Geertsema en Barbara Rodenburg van de TS31 Internos en Proef- & Fileerlokaal ‘t Ailand. Vanaf vandaag is de verkiezing Held van de Smaak van Nederland gestart. Ze nemen het op tegen 10 andere Helden, die allen een voorbeeldrol vervullen in de visserij. Elke provincie vaardigt één af.

Jan en Barbara Groningse Held van de Smaak

"De Waddenzee is de mooiste werkplek van de wereld en vissen één van de mooiste beroepen van de wereld” aldus de winnaars van de Grunneger Held van de Smaak. Barbara Rodenburg-Geertsema en Jan Geertsema van de VOF TS31 zijn door de vakjury verkozen tot Held van de Smaak van Groningen 2015.

Jan & Barbara kandidaat Groningse Held van de Smaak

Kustvissers Jan & Barbara van 'tAiland zijn genomineerd voor de verkiezing van Groningse Held van de Smaak 2015. Ook 4 anderen zijn genomineerd. Het thema van de Week van de Smaak 2015 is 'Vis, schaal- en schelpdieren'.