U bent hier

Bundels

Birgit's vegetarische kookcursus oktober en november 2017

Birgit Flüg van Waddengoud-catering Birgit Flüg Kok aan Huis (Waddengoud sinds 2013) in het Groningse Stitswerd en Stichting Animal Freedom organiseren ook in het najaar weer een kookcursus ‘Vegetarisch Koken’ in Groningen.

Birgit's vegetarische kookcursus

Birgit Flüg van Catering Birgit Flüg Kok aan Huis (Waddengoud sinds 2013) in het Groningse Stitswerd en Stichting Animal Freedom organiseren ook in 2017 weer een kookcursus ‘Vegetarisch Koken’ in Groningen.

Leer vegetarisch koken met Birgit Flüg

Birgit Flüg van Catering Birgit Flüg Kok aan Huis (Waddengoud sinds 2013) in het Groningse Stitswerd en Stichting Animal Freedom organiseren ook in het najaar van 2016 weer een 2-tal kookcursussen ‘Vegetarisch Koken’ in Groningen.

Kookcursus 'vegetarisch' met Birgit Flüg

Birgit Flüg van Catering Birgit Flüg Kok aan Huis (Waddengoud sinds 2013) in het Groningse Stitswerd en Stichting Animal Freedom organiseren in april, mei en juni 2016 weer een 2-tal kookcursussen ‘Vegetarisch Koken’ in Groningen.

Cursus vegetarisch koken met Birgit Flüg

Birgit Flüg van Catering Birgit Flüg Kok aan Huis (Waddengoud sinds 2013) in het Groningse Stitswerd en Stichting Animal Freedom organiseren eind september en oktober 2015 een 2-tal kookcursussen ‘Vegetarisch Koken’ in Groningen.