U bent hier

Bundels

Goede Vis ook thuis op je bord

Bestel online je visproducten van Goede Vissers bij destreekboer.nl en haal alles bij jouw in de buurt op. Er komen steeds meer ophaalpunten in het Noorden! ’t Ailand Lauwersoog levert maandelijks vis (bevroren).Bestel online je visproducten van Goede Vissers bij destreekboer.nl en haal alles bij jouw in de buurt op.

Eerste hardervangst op de Waddenzee

Het visseizoen op harder in de Waddenzee is weer begonnen. Hardervisser Max Hoogerman van de HA11 te Harlingen heeft de eerste vangst weer binnengebracht bij Veltman Visservice, de visleverancier voor de horeca. Vanaf vandaag is de verse harder met Waddengoud keurmerk weer verkrijgbaar.

11 en 12 oktober: Vistival #CalltoAction in Groningen

We vangen in Nederland meer dan genoeg vis. Zo is er in één week in juli meer dan 130.000 kg schol doorgedraaid. Maar onze eigen vis eten we nauwelijks! Hoe komt het dat we zo verleerd zijn om onze eigen vis te eten? En wat weten we in Nederland eigenlijk nog van de visserij? Het Vistival in Groningen, georganiseerd door Youth Food Movement Groningen op zaterdag en zondag 11 en 12 oktober, geef