U bent hier

Bundels

Beleef de boerderij van Zorgboerderij Pieterburen

Op slechts 2 km van de zeehondencrèche Pieterburen vind je in het dorpje Broek Zorgboerderij Pieterburen. Tot 1 november 2017 heet Annick Braspenning je welkom om het boerenleven op de zorgboerderij te beleven. Ze maken er de Waddengoud biologische geitenkaas in de eigen kaasmakerij. Alle dagen geopend van 12.00 tot 16.00 uur.

WaddenExpress van Groningen naar Werelderfgoed Waddenzee

Bij twee wadlooptochten aangeboden door Tour de Wadden en Wadloopcentrum Pieterburen, kun je in augustus 2016 gebruik maken van de WaddenExpress, die van Groningen naar de Waddenzee rijdt. Een prachtige Volkswagen T2 bus uit 1969 brengt je op de plaats van bestemming. Tour de Wadden en Wadloopcentrum Pieterburen bezitten het Waddengoud-keurmerk voor hun arrangementen en activiteiten.

Wadloopbelevingstochten Wadloopcentrum vanaf mei weer te doen

Vanaf mei t/m oktober 2016 organiseert Stichting Wadloopcentrum Pieterburen weer een aantal verschillende Wadlooptochten en Wadbelevingen. Van zwaar tot licht en van alleen lopen tot zeer veel variatie in lopen, varen en bezoeken.

Ook Waddenhoes Gastenverblijven Award Winner 2015

Onlangs zijn twee Waddengoud gecertificeerde accommodaties in de prijzen gevallen op Booking.com, één van ’s werelds bekendste websites voor het boeken van accommodaties. Daar kunnen we een derde aan toevoegen: Waddenhoes Gastenverblijven in Pieterburen. Ook zij zijn Award Winner 2015 voor hun B&B, vakantiehuizen en groepsaccommodatie. Ze krijgen van 115 gasten gemiddeld een 9 op Booking.com.