U bent hier

Bundels

Landgoud straalt in tv-programma BinnensteBuiten op NPO 2

Vrijdag 27 oktober om 18:50 Waddengoud en biologische akkerbouwbedrijf Landgoud in tv-programma BinnensteBuiten op NPO 2.

Residentie Dicht bij Zee op RTL 4 Trips & Travel

Afgelopen maand heeft Residentie Dicht bij zee in Waddengouddorp Oosterend op ‪Terschelling‬ het RTL 4 programma Trips & Travel op bezoek gehad. Ze maakten een uitzending over Terschelling en Raynor Arkenbout van het tv-programma bleef slapen bij deze Waddengoud gecertificeerde accommodatie.

Liever Lokaal is Beste Nederlandse Kookboek 2015

Op de eerste dag van de Kookboekenweek gaat de prijs voor het beste Nederlandse kookboek naar Liever lokaal, 365 per jaar, een kookboek vol lokale seizoensproducten. Volgens de jury is het "een perfect basiskookboek met ingrediënten die ons land rijk is". Annette van Ruitenburg (Waddengoud)en René Zanderink zijn de auteurs en Ruth de Ruwe (Waddengoud) heeft de fotografie op zich genomen.

De Zwarte Haan en visser Max Hoogerman op PodiumTV

In deze aflevering van het culinaire programma Proeftijd van PodiumTV zijn ze te gast bij Waddengoudrestaurant De Zwarte Haan nabij Sint Jacobiparochie, waar eigenaar Jacob Jensma hen laat zien wat voor heerlijk gerecht u kan maken met producten van het Wad! Van Waddengoudvisser Max Hoogerman leren ze in de Harlinger vissershaven over het vissen op harder.

RTL4 programma ‘Pluijms Eetbare Wereld’ mee op oestertocht

Voor de allereerste aflevering van het nieuwe seizoen van het RTL 4 programma Pluijms Eetbare Wereld is culinair avonturier en kok René Pluijm onlangs met Goede Vissers Jan en Barbara van Proeflokaal ’t Ailand meegeweest op oestertocht. Uitzending Vrijdag 13 maart om 16.05 uur op RTL 4. En kijk ook eens op www.crowdaboutnow.nl/tailand en draag uw steentje bij aan een gezonde visserij.