U bent hier

Bundels

Presentatie nieuwe CD ‘Wantij’ van Duo Drijfhout

Op zaterdag 24 maart 2018 presenteert het Vlielandse folkduo Drijfhout zijn nieuwe cd ‘Wantij’ in galerie de Reddingbootschuur op Vlieland.

Drijfhout’s oudejaarsconference op Vlieland

Op zaterdag 30 december om 20.30 uurnemen Vlielanders Ger Lamerus en Nils Koster van het Waddengoud Duo Drijfhout op eigen wijze het jaar door in Podium Vlieland.

Reddingbootschuur Vlieland uit 19e eeuw podium voor zomerconcerten

De hele zomervakantie 2017 geeft het Vlielandse Duo Drijfhout elke zaterdagavond om 20.30 uur zomerconcerten in de Reddingbootschuur op Vlieland. Met muziek en verhalen over gestrande schepen, strandjutters, het leven aan boord en op het eiland van de 19e eeuw. Drijfhout is in 2011 zelfs bekroond met het Waddengoud keurmerk voor hun muzikale werk.

Kaartverkoop Vlielandse Oudejaarsconference Drijfhout begonnen

Het is inmiddels een traditie op Vlieland, op de een na laatste dag van het jaar de Oudejaarsconference waarbij Duo Drijfhout het nieuws van afgelopen jaar doorneemt aan de hand van hun eigen liedjes. Hoewel sommige liedjes al stokoud zijn, weten de heren Nils Koster en Ger Lamerus van Drijfhout elke keer weer een actuele en creatieve draai aan deze nummers te geven.