U bent hier

Bundels

Zomerexposities waddenfotografie van Hans Sas

Hans Sas uit het Groninger Warfhuizen is sinds 2011 gecertificeerd Waddengoud-fotograaf. Deze zomer tot en met september heeft Has een 2-tal exposities. Eén in het UMCG in Groningen en de andere in zin eigen galerie in Warfhuizen.

Expositie Groninger landschap,waddenkust en Dollard van Hans Sas

In deze nieuwe expositie geeft Waddengoud-fotograaf Hans Sas zijn visie op het agrarische landschap in Groningen en dan voornamelijk op die van het Hogeland.

Solo-expositie Antje Sonnenschein bij Het Raadhuis

Expositie ter gelegenheid van de 65e verjaardag van Antje Sonnenschein t/m 17 december 2017 in Waddengoud Galerie Het Raadhuis in Eenrum in Groningen.

Nieuwe expositie Waddengoudfotograaf Hans Sas

Waddengoudfotograaf Hans Sas opent deze maand zijn nieuwe expositie ‘Moments’ in zijn eigen Galerie l' Héritage in het Groningse Warfhuizen.

Waddengoud-fotograaf Geertjan Plooijer in Museum Sloten met oude technieken

Tot eind oktober exposeert Waddengoud-fotograaf Geertjan Plooijer samen met nog 6 fotografen in het Museum in Sloten. Dit keer is het thema niet ’t Wad, maar een selectie van foto’s die met oude technieken zijn gemaakt.

Expositie Werelderfgoed Waddenzee bij Galerie Het Raadhuis

14 kunstenaars hebben zich ieder op hun eigen manier laten inspireren door dit unieke natuurgebied en exposeren hun werk in Galerie Het Raadhuis (Waddengoud) in Eenrum van 16 september t/m 5 november 2017.

Expostie Hans Sas in kader Dag van het Wad

Waddengoudfotograaf Hans exposeert een serie foto’s van de Friese en Groninger waddenkust en de Duitse Halligen.

Expositie: Doar bluit mien eerdappellaand

Van 10 juni t/m 6 augustus is de expositie Doar bluit mien eerdappelland te zien bij Galerie Het Raadhuis in Eenrum in Groningen.

Opening expositie Tweede Wereldoorlog bij De SeedyksterToer

Harry Feenstra opent op 5 mei Bevrijdingsdag bij De SeedyksterToer zijn expositie van gevonden materialen uit de Tweede Wereldoorlog.

Expositie Hans Jouta bij Galerie Het Raadhuis

Van 28 april t/m 4 juni 2017 exposeert beeldhouwer Hans Jouta zijn bronzen beelden bij Galerie Het Raadhuis.

Pagina's