U bent hier

Bundels

Ontdek het andere Texel

Op Texel zijn tientallen fiets- en wandelpaden. De meeste zijn keurig bewegwijzerd en vindt u terug in folders bij de VVV of Staatsbosbeheer. Zo Texels neemt u mee naar het andere Texel: het Texel van de Texelaars. De leden van Zo Texels hebben zelf fiets- en wandelroutes ontwikkeld in de buurt van hun accommodatie. Deze routes zijn uniek en geven u een andere kijk op de omgeving.

WaddenWandelen Promo Clip HD

Waddenwandelen is ruim 1200 kilometer wandelplezier aan weerszijde van werelderfgoed Waddenzee. Ontdek de oude cultuurlandschappen, de gevarieerde natuur en de rijke cultuurhistorie van kust en eilanden. Ervaar de rust en de ruimte, de schilderachtige luchten. Voel de wind door uw haren, proef het zout op uw lippen, hoor de zeemeeuwen krijsen en geniet van het uitzicht over het droogvallende Wad.

Waddenwandelen wandelgids

Begin dit jaar is het grootste wandelroutenetwerk van Nederland Waddenwandelen bekroond met het Waddengoud keurmerk. De ANWB heeft nu een speciale ANWB Wandelgids Waddenkust over het Waddenwandelen uitgebracht. 25 wandelroutes langs de kust en op de Waddeneilanden in een compact handzaam boekje.