U bent hier

Bundels

Yoga tocht van Stad naar Wad

Op zondag 22 september 2018 organiseert Waddengoud reisbureau Tour de Wadden een bijzondere yoga tocht van Groningen naar 't Wad.

Yoga tocht van Stad naar Wad

Op zondag 16 september 2018 organiseert Waddengoud reisbureau Tour de Wadden een bijzondere yoga tocht van Groningen naar 't Wad.

Yoga tocht van Stad naar Wad

Op zaterdag 8 september 2018 organiseert Waddengoud reisbureau Tour de Wadden een bijzondere yoga tocht van Groningen naar 't Wad.

Yoga tocht van Stad naar Wad

Op zaterdag 21 juli 2018 organiseert Waddengoud reisbureau Tour de Wadden een bijzondere yoga tocht van Groningen naar 't Wad.

Boeren op het Hogeland brengt verhalen vers van het land

Met de nieuwe multimedia website Boeren op het Hogeland word je meegenomen naar het platteland van Noord-Groningen waar de boeren al eeuwenlang het ritme van de tijd bepalen. Verhalenschrijver en beeldmaker Ingrid Oyevaar gaat samen met Waddengoud-filmmaker en fotograaf Sarah Stiles op zoek naar de verhalen van het land, brengen deze in beeld en schrijven erover.

Wadden(zee) tours inclusief ludiek vervoer van Stad naar Wad

Vanaf komende zaterdag 19 mei rijdt de WaddenExpress weer vanaf de Grote Markt in Groningen naar de Waddenzee. Deze authentieke Volkswagen T2 bus uit 1969 biedt inwoners en toeristen de mogelijkheid om op bijzondere wijze het Wad te verkennen.

Eerste potje mosterd van Groninger biologische zwarte mosterdzaad

Afgelopen woensdag heeft gedeputeerde Henk Staghouwer van de provincie Groningen het eerste potje mosterd van op Groninger bodem geteelde biologische zwarte mosterdzaad in ontvangst genomen.

Programma eerste helft 2018 Andledon

T/m juli 2018 heeft Cultuurerf Andledon een mooi programma staan met veel muziek, exposities en workshops. Uiteraard met Waddengoud-dichter Gritter.

Oerol express van Groningen naar Terschelling

Donderdag 15 juni 2017 kun je met de Waddengoud klipper Willem Jacob van Groningen naar Terschelling varen. Tijdens Oerol.

Vakantie Groninger Waddenkust: natuur, cultuur en historie in één

In een serie van 3 artikelen stellen we je de Waddenkustgebieden van Groningen, Friesland en Noord-Holland aan je voor. Dit is de eerste in de reeks: het Groninger Waddenkustgebied.

Pagina's