U bent hier

Bundels

Villa Nieuwland genomineerd voor Beste B&B van Nederland

De nominaties voor de verkiezing van Beste Bed & Breakfast van Nederland 2017 zijn bekend! De met Waddengoud bekroonde B&B Villa Nieuwland op voormalig Waddeneiland Wieringen is 1 van de 3 genomineerden.

Oplaadpunt elektrische en hybride auto’s voor Villa Nieuwland

Afgelopen maand heeft Hotel & B&B Villa Nieuwland op het ‘geheime’ Waddeneiland Wieringen een oplaadpunt voor elektrische en hybride auto’s geopend. Een oplaadpunt voor hun gasten.

Tiende Green Key Goud voor Residentie Dicht bij Zee

Deze maand is Residentie Dicht bij Zee bekroont met Green Key Goud. Al voor de tiende maal op rij ontvangt de B&B en hotel in Waddengouddorp Oosterend op Terschelling deze hoogste internationale onderscheiding op gebied van duurzaamheid in de recreatiebranche. Een prachtige erkenning voor het bedrijf zelf. Ook het Waddengouddorp komt hiermee weer even in de picture te staan.

Ook Waddenhoes Gastenverblijven Award Winner 2015

Onlangs zijn twee Waddengoud gecertificeerde accommodaties in de prijzen gevallen op Booking.com, één van ’s werelds bekendste websites voor het boeken van accommodaties. Daar kunnen we een derde aan toevoegen: Waddenhoes Gastenverblijven in Pieterburen. Ook zij zijn Award Winner 2015 voor hun B&B, vakantiehuizen en groepsaccommodatie. Ze krijgen van 115 gasten gemiddeld een 9 op Booking.com.

Je naam in het zand

Een zomerse strandwandeling bij avondrood en bij de branding van de zee de naam van uw geliefde in het zand schrijven? Erg romantisch, maar dan moet er wel een strand binnen handbereik zijn. Liefst met een zee eraan vast. Dries de Winter van B&B Bij het Strand maakt het mogelijk en schrijft voor u in het Texelse zand. U hoeft alleen nog uw dierbare te verrassen. En helemaal gratis.

Zomervilla aan de Waddenzee

Villa Nieuwland beleeft haar eerste echte zomer en we zijn aangenaam verrast. Verrast door de ongekende stroom gasten die verkoeling zoekt aan zee en in de Villa. Maar bovenal zijn wij verrast door het prettige binnenklimaat van de kamers.