U bent hier

Bundels

Villa Nieuwland genomineerd voor Beste B&B van Nederland

De nominaties voor de verkiezing van Beste Bed & Breakfast van Nederland 2017 zijn bekend! De met Waddengoud bekroonde B&B Villa Nieuwland op voormalig Waddeneiland Wieringen is 1 van de 3 genomineerden.

Vakantie Kop van Noord-Holland: vis, strand en het geheime Waddeneiland

In een serie van 3 artikelen stellen we je de Waddenkustgebieden van Groningen, Friesland en Noord-Holland aan je voor. Dit is de laatste in de reeks: het Noord-Hollandse Waddenkustgebied ook wel de kop van Noord-Holland genoemd. Drie Waddengoud accommodaties erbij uitgelicht.

Waddenwandelen: ontdek Wieringer Waddengoud bij knooppunt 64 en 81

De herfst is nu echt begonnen. Maar na regen komt zonneschijn en vast ook wel weer prachtige momenten om eens lekker naar buiten te gaan. Wat dacht u er van om eens heerlijk te Waddenwandelen? Aan de Waddenwandelroute op het geheime Waddeneiland Wieringen ligt namelijk goud op u te wachten: Waddengoud. En wel bij knooppunt 64 en 81 van deze wandeltocht.

Zomervilla aan de Waddenzee

Villa Nieuwland beleeft haar eerste echte zomer en we zijn aangenaam verrast. Verrast door de ongekende stroom gasten die verkoeling zoekt aan zee en in de Villa. Maar bovenal zijn wij verrast door het prettige binnenklimaat van de kamers.