U bent hier

Bundels

Dag van het Wad: diverse Waddengoud activiteiten in hele waddengebied

Zaterdag 30 juni 2018 en zondag 1 juli 2018 vindt het de jaarlijkse Dag van het Wad weer plaats. In de waddengebieden van Noord-Holland, Friesland en Groningen zijn diverse Waddengoud gecertificeerde bedrijven die activiteiten tijdens dit evenement organiseren voor het publiek. Een overzicht.

Jan Rotgans Waddenzeetochten

Jan Rotgans van het Wadvissersgilde in Den Oever neemt zijn gasten mee naar de Waddenzee. Een dagje Waddenzee biedt een blik boven en onder het water, zeehonden, wadlopen en een biologische proeverij aan boord van de WR130 van Jan Rotgans. Ook een tocht boeken? Kijk op www.wadvissersgilde.nl

Villa Nieuwland en Ambrosijn Award Winners 2015 op booking.com

Booking.com, één van ’s werelds bekendste websites voor het boeken van accommodaties, heeft Villa Nieuwland nabij Den Oever op Wieringen en Hotel Ambrosijn op Schiermonnikoog verkozen tot Award Winners 2015. Villa Nieuwland krijgt op booking.com een 9,8 als beoordeling en Ambrosijn een 8,5. Een uitstekende keuze dus deze Waddengoud gecertificeerde accommodaties.

Zomervilla aan de Waddenzee

Villa Nieuwland beleeft haar eerste echte zomer en we zijn aangenaam verrast. Verrast door de ongekende stroom gasten die verkoeling zoekt aan zee en in de Villa. Maar bovenal zijn wij verrast door het prettige binnenklimaat van de kamers.