U bent hier

Bundels

Expositie Groninger landschap,waddenkust en Dollard van Hans Sas

In deze nieuwe expositie geeft Waddengoud-fotograaf Hans Sas zijn visie op het agrarische landschap in Groningen en dan voornamelijk op die van het Hogeland.

Fotogalerie Hans Sas weer open

Na een korte winterstop gaat de galerie van Waddengoudfotograaf Hans Sas op zondag 25 februari weer open. De expositie laat diverse kanten van zijn fotografie zien.

Nieuwe website voor Waddengoudfotograaf Hans Sas

Waddengoud fotograaf Hans Sas uit het Groningse Warfhuizen heeft een nieuwe website. De fotopresentatie komt beter naar voren, zodat de beleving erbij beter uit de verf komt. Ook worden met regelmaat andere foto’s gepresenteerd op Hans zijn website.

Expostie Hans Sas in kader Dag van het Wad

Waddengoudfotograaf Hans exposeert een serie foto’s van de Friese en Groninger waddenkust en de Duitse Halligen.

Expositie Hans Sas in Uithuizermeeden

Op de designafdeling van woonwinkel Scherer Gevoel voor Wonen in het Groningse Uithuizermeeden exposeert Waddengoudfotograaf Hans Sas zijn Waddenfotografie. Met als thema ‘Beeld door de jaren heen’ zal Hans Sas oud en nieuw werk tonen. De expositie is tot en met 11 februari 2017 te bezichtigen.

Hans Sas exposeert werk in Museum Belvédère

In de zomermaanden t/m 13 september 2015 toont Museum Belvédère twee tentoonstellingen rond het thema natuurbeleving. In het museum staan kunstwerken centraal waarin het Waddengebied wordt verbeeld. De gehele tentoonstelling is genaamd ‘Improvisaties op Wind, Water en Wad'. Ook Waddengoudfotograaf Hans Sas uit Warfhuizen toont zijn werk.

Expositie Hans Sas: Wadden & Wierdenland

Samen met de leden van Atelier Route 99 presenteert Waddengoudfotograaf Hans Sas uit Warfhuizen zijn Waddenfotografie in de expositie Wadden & Wierdenland in Museum Wierdenland in Ezinge. Een veelzijdige expositie van 9 kunstenaars met uiteenlopende disciplines. De expositie loopt t/m 15 maart 2015.

Foto-expositie 'Binnen-Buiten'

Het Groninger landschap, het Friese Wad en stillevens zijn de thema's van de expositie 'Binnen-Buiten'. Hans Sas laat prachtige fotografie en panoramafotografie zien. De expositie is te bezichtigen op de 1e zondagen van de maanden september t/m januari van 11.00 -17. 00 uur en op afspraak.