U bent hier

Bundels

Recordoogst van meer dan 20 ton biologische Duindoorn

De telers van Coöperatie Wrâldfrucht in Noordoost-Friesland en Noordwest-Groningen hebben dit jaar een topoogst van de Duindoorn. Door een goede bestuiving in het voorjaar en een prima groeiseizoen hebben ze dit jaar maar liefst ruim 20.000 kilogram biologische Duindoornbessen van hun percelen kunnen halen. Waddendelicatessen maakt er producten van met het Waddengoud keurmerk.

Zorgboerderij Pieterburen maakt bio geitenkaas met zeekraal, zeewier en truffels

In het plaatsje Broek (nabij Pieterburen) is Zorgboerderij Pieterburen gestart met het maken van 3 bijzondere biologische geitenkazen: geitenkaas met zeekraal, geitenkaas met zeewier en geitenkaas met truffels uit Istrië. Vanaf heden zijn deze biologische geitenkazen met al hun bestaande smaken te koop in de Waddengoud boerderijwinkel op het erf.

Waddendelicatessen op de Biobeurs 2017

Op 18 en 19 januari 2017 heeft de Biobeurs in Zwolle plaatsgevonden. Dit is de nationale beurs voor de gehele biologische sector. Elk jaar is er ook een Streekplein waar diverse bedrijven die streekproducten maken of verkopen hun handel presenteren. In dit filmpje presenteert Waddendelicatessen zich. Dit bedrijf draagt het Waddengoud streekkeurmerk.

Biobakkerij van Esch Tolbert op de Biobeurs 2017

Op 18 en 19 januari 2017 heeft de Biobeurs in Zwolle plaatsgevonden. Dit is de nationale beurs voor de gehele biologische sector. Elk jaar is er ook een Streekplein waar diverse bedrijven die streekproducten maken of verkopen hun handel presenteren. In dit filmpje presenteert Biobakker Van Esch zich. Dit bedrijf draagt het Waddengoud streekkeurmerk.

Rauwmelkse Waddengeitenkaas in assortiment Puur Noord Nederland

Nieuw in het assortiment van De Zaai-Ster: Puur Noord Nederland biologische boerengeitenkaas van Zorgboerderij Pieterburen in het noorden van Groningen. Naturel is er in verschillende leeftijden, daarnaast zijn er ook twee varianten van kruidenkazen: Fenegriek en Italiaanse Kruiden. De kazen dragen het Waddengoud-keurmerk.

Waddendelicatessen met vernieuwde duindoornproducten op Biobeurs

Waddendelicatessen komt dit jaar op het Streekplein van de Biobeurs in Zwolle met vernieuwde producten van duindoornbessen uit de Waddenregio.

Breng de nacht door met Bakkerij Staghouwer

In de nacht van vrijdag 2 oktober op zaterdag 3 oktober 2015, van 19.30 tot 3.00 uur, kun je bij Biologische & Waddengoudbakkerij Staghouwer in Tolbert en Bakkerij Van Esch in Zevenhuizen zelf beleven hoe het er aan toe gaat in een echte ambachtelijke bakkerij.

Koolzaadolie schoonheidsgeheim 59-jarig model

Je zou het niet zeggen, maar de vrouw op de onderstaande foto's is 59 jaar oud. Yasmina Rossi doet zelfs nog modellenwerk. Koolzaadolie en biologisch eten is het geheim.

Wadden speltkorrels genomineerd voor biologisch product van het jaar

De speltkorrels van ‘Waddengoudboer’ Ale Havenga van biologisch akkerbouwbedrijf Landgoud nabij Kloosterburen zijn genomineerd voor biologisch product van het jaar. De speltkorrels zijn gemaakt van het 100% natuurzuivere speltras Oberkulmer Rotkorn dat Ale Havenga aan de Waddenzee teelt. Met deze speltkorrels is bijvoorbeeld een overheerlijke speltrisotto te maken.