U bent hier

Bundels

Puur Terschelling verkoopt paardensnack met Waddengoud keurmerk

Enkele jaren geleden heeft de paardensnack Algae-Bites van Eco Protecta het Waddengoud keurmerk gekregen. Dat veevoer gecertificeerd wordt, is op zich al bijzonder, maar dat dit hapje voor paarden gemaakt wordt van algen afkomstig uit het Waddengebied is misschien nog wel het meest bijzonder. Paardenrecreatiebedrijf Puur Terschelling in Waddengouddorp Oosterend op Terschelling verkoopt het.

Puur Terschelling in top 10 Leukste uitje van Friesland

Eerder deze maand is Puur Terschelling door de ANWB genomineerd voor de verkiezing ‘Leukste uitje van Friesland 2017’. Het publiek heeft gestemd en Puur Terschelling heeft de top 10 weten te bereiken. Onder andere Natuurmuseum Fryslân, Kameleondorp Terherne en Botanische Tuin De Kruidhof zijn andere kanshebbers. Op 10 januari in de Jaarbeurs Utrecht maakt de ANWB de winnaar bekend.

Puur Terschelling mag Waddenzee Werelderfgoedvlag hijsen

Met grote trots mag Puur Terschelling in Waddengouddorp Oosterend de Waddenzee Werelderfgoedvlag hijsen. Een bijzondere vlag of logo die meestal gebruikt mag worden door non-profit organisaties die aan strenge criteria voldoen. Ook Waddengoud is gerechtigd het logo van Werelderfgoed Waddenzee te gebruiken in hun communicatie-uitingen gelinkt aan natuur.

Puur Terschelling bekroond met Keurmerk Paard en Welzijn

Paardenbedrijf Puur Terschelling in het Waddengouddorp Oosterend heeft eerdere deze maand het Keurmerk Paard en Welzijn (KWS) uitgereikt gekregen. Het keurmerk is in 2014 opgericht en is er op gericht om het dierenwelzijn in de Nederlandse paardenhouderij te verbeteren. Het KWS heeft strenge criteria ontwikkeld op gebied van voeding, huisvestiging, gedrag en gezondheid.