U bent hier

Bundels

Gezellige Kerstdagen en een gezond 2018 gewenst

Vakantiehuisje de Suudooster in Hollum op Ameland wenst al haar gasten en verder iedereen een paar gezellige Kerstdagen en een gezond nieuw jaar.

Suudooster in de kleurrijke herfst

De Suudooster in de herfst ziet rondom bomen die hun bladeren verliezen. Maar er is nog volop kleur te zien in de tuin.

Lente in de tuin van de Suudooster

Het is voorjaar en dat is ook aan de tuin van de Suudooster in Hollum op Ameland te zien.

Witte Suudooster

Het wintert in Hollum op Ameland en dat maakt de Suudooster een beetje wit. Vanmorgen was het wit op Ameland, geen witte Kerst maar een witte vierde januari.

Fijne Kerstdagen

Wij van de Suudooster hadden al een Kerstgroet op Waddenpost gezet, maar we kunnen het niet laten nog een te plaatsen. De kaarten van de crowdfunding Van A naar B zijn namelijk klaar en de Suudooster is een van de sponsoren.

Kerstgroet van de Suudooster

De Suudooster wenst u allen een fijne Kerst en een gelukkig 2016.

Suudooster in de Kunstmaand

November is Kunstmaand op Ameland. Overal op het eiland is dan kunst te zien. Schilderkunst, tekenkunst, fotografie, beelden, binnen- en buitenkunst.

De liefde van je leven

Ze trof de liefde van haar leven op Ameland, bezocht samen met hem het eiland nogmaals en verbleef in de Suudooster. Niet lang daarna ging het mis en stierf haar lief. Anna de Poter schreef er het volgende over ...

Pestvogels op de Waddeneilanden

De pestvogels zijn weer op Ameland. Ze zitten in de appelbomen bij Hollum, worden in Ballum gesignaleerd en zitten in Nes aan bessen te pikken.

SO-nieuws

Er is nieuws te vertellen over de Suudooster en het overzicht vindt u hier.

Pagina's