U bent hier

Bundels

De filmset van Penny’s Shadow is herbouwd

De filmset van Penny’s Shadow is herbouwd. De set stond oorspronkelijk bij Hollum in de duinen, maar moest na ruim 1 1/2 jaar worden gesloopt. De stal was namelijk opgebouwd als decor en was bedoeld om maar drie maanden te worden gebruikt voor de opnamen. De materialen waren daarop afgestemd. Het bleek echter dat de Amelander aannemer Kienstra, die de stal bouwde, goed werk had geleverd.

Penny's Shadow set in opbouw

De set van Penny’s Shadow, die in 2010 werd opgebouwd bij de Stayokay, is grotendeels verhuisd naar De Lange Dunen aan de Pietje Miedeweg tussen Hollum en Ballum. De vakantie- en zorgboerderij met paardenstallen en ruitersportwinkel, organiseert vanaf Pasen ontmoetingen met de stand-in van Shadow, dressuurdemonstraties en rondleidingen door de stallen zoals die voor de opnames van de film Penny’s

Rembrandtnominatie Penny's Shadow

Op 12 maart worden de jaarlijkse publieksprijzen voor film, de Rembrandt Awards, uitgereikt. Penny’s Shadow, de in 2010 op Ameland opgenomen jeugdfilm, is in de categorie Beste Nederlandse jeugdfilm genomineerd.