U bent hier

Fotografieworkshops bij zonsondergang vanaf de Waddenzeedijk

Datum: 
15 juni, 2018 - 18:00
Location: 
Friese Waddendijk
Place: 
Paesens-Moddergat

Op vrijdag 15 juni a.s. organiseren het Waddengoud gecertificeerde reisbureau Tour de Wadden en FotoDeVoogd weer een fotografieworkshop aan het Wad. De WaddenExpress, een Oldtimer VW bus uit 1969, neemt zes fotografen in spé mee van stad naar het Friese Paesens-Moddergat aan de Waddenzee. Aan, langs en óp de dijk leert Gerda de Voogd de deelnemers de fijne kneepjes van het fotografievak.

“We gaan voor het avondlicht, vandaar dat we rond 18.00 uur vertrekken vanaf de Grote Markt", aldus Rens Kalsbeek van Tour de Wadden. “Om 19.00 uur staan we dan aan het Wad. Dit is qua sfeer (serene rust op het Wad in combinatie met laag water) en de zonsondergang het meest gunstige moment om te fotograferen". 

Het is niet de eerste keer dat beide bedrijven samenwerken. “Afgelopen jaar zijn we gestart met de fotografieworkshops aan het Wad, laat Kalsbeek weten. "We wilden iets nieuws, iets bijzonders, iets creatiefs en iets buiten. We nemen de creatieve buitenmens dan ook graag mee naar de meest bijzondere plek van onze provincie en misschien wel van Nederland, het Wad"

De kosten voor deelname zijn € 85,00 per persoon. Dit is inclusief vervoer van stad naar Wad, fotografie workshop, koffie/thee/fris, luxe belegd broodje, koek en een ‘Wadwatertje’ na afloop. Duur van de tour is +/- 5 uren 

Opgeven via: http://www.tourdewadden.nl/fotografieworkshop

Foto: © Tour de Wadden / Bas Meelker.

Nog geen stemmen
Reactie plaatsen? Lees eerst de huisregels.

Advertentie