U bent hier

Waddenpost Galerie

De Waddenpost Galerie is open voor alle kunstenaars, geschoolde beroeps en verdienstelijke autodidacten, die werk maken met de wadden als onderwerp. Stuur je werk, de specificaties, je gegevens en de prijs van het werk op en dan plaatsen we het in de galerie.

Je kunt ook zelf een Waddenposter account aanmaken en je eigen afdeling van de Waddenpost Galerie beginnen. Dan kun je tevens je eigen website koppelen, zodat belangstellenden contact met je kunnen opnemen.

Average: 3.5 (4 votes)
Reactie plaatsen? Lees eerst de huisregels.
afbeelding van Maatje Marina Kuiper
Leigrijze lucht van zuidwestewind Omgeslagen waterdek over de horizonloze egaalheid van gisternamiddag Haar emotieschommelingen onvoorspelbaar Het stabiele element verandering Wit als meeuwenbuiken opgaand in het hooggetij Als zeerobben naast de zandbank Zilverwad met gouden rand afstekend tegen grijskant.
afbeelding van Maatje Marina Kuiper
Blauw gescheurin irisgrijze hemelbedekking weerspiegeld op zachte zeerug Doorkijkjes naar zomerbeloften Zeemeer-be-minnen zachte schuimdeining Oppervlakkigheid die in blauwgrijze diepte niet ervaarbaar is Opgeblazen witte wolken strijden om blauw Als crackele valt uit elkaar de deklaag van het licht in blauw schaduw scheurt..
afbeelding van lia schollema
Het zichtbare van het Wad ik zie het voorjaar genoeglijk snoepen van de luwte in jouw stem het groen waarin jij loopt is mijn neder door mijn kraag gelegd om jou te voeden met het breekbaar licht dat zich avontuurt met nieuwigheden en wellicht met de zoden die wij samen hadden gelegd het water hoogt zich aan de kade het schuifelt zacht en spreekt van diepe gronden, het beweegt op het schuilen van het tij en spreekt uit vele wonden deze morgen sprenkelt in de geulenrijke kwelder, het zilt schittert aan mijn voeten terwijl weemoed zich verwijld aan onbezonnen daden die nu opgelost de horizon voor het breekbare ziet gaan wijken alles is voorhanden, maar ook is er niets het verraadt het theater dat deze dag laat klavieren met nooit gespeelde klanken, de noten zijn weggeëbd en het water zal verdrinken in de vallen die door de stormen zijn gelegd lia schollema lia_schollema@hotmail.com
afbeelding van Jeanet
Prachtige gedichten. Zet ze op Waddenpost door te registreren als Waddenposter en dan te publiceren. Zo doe je mee met de gedichtenwedstrijd.
afbeelding van Tineke Karman
Graag zou ik het adres willen hebben om mijn gedichten over het erfgoed Waddenzee in te sturen. Ik heb geen computer ,vraag dit via Computer vriendin. Vriendelijke groeten Tineke de Geus. p.a.email: karman14@kpnplanet.nl

Advertentie